Foto-workshop

Praktisk info

Dato: 24.09.23

Tidspunkt: 12:00 - 15:00

Adresse: Kroodden, Kristiansand, Norge

Forening: Blomkålsoppen, Vest-agder sopp- og nyttevekstforening

Region: Agder

Pris fra: Gratis

Arrangementet er stengt for påmelding

Lær å ta gode bilder

Vi drar til friområdet på Kroodden og blir på friområdet ved Gunnersnesbukta / Helleviga. Her tar vi bilder av alt fra landskap til sopp, folk og andre rare ting.
Underveis får dere fototips og gjerne noen refleksjoner over hvorfor dere vil ta bildet og hvordan få frem det dere vil vise med bildet.

Ta med litt mat og drikke og noe å ta bilder med, det kan være en mobiltelefon.
Turleder: Øivinn Bruce (tlf. 916 98 650).

Oppmøte: For å komme til parkeringsplassen for friområdet på Kroodden kjører du Vågsbygdveien til rett før åpningen til Flekkerøytunnellen. Her tar du opp til venstre der det er skiltet til kanonmuseet. Parkeringsplassen til friområdet er på høyre side rett etter at du har passert bebyggelsen.

Det er et maks antall på 10 deltakere, så denne turen må du melde deg på i forkant. Hvis det blir regnvær må vi utsette turen.

Gratis for medlemmer, 200 kr for ikke-medlemmer.

Oppmøtedetaljer

For å komme til parkeringsplassen for friområdet på Kroodden kjører du Vågsbygdveien til rett før åpningen til Flekkerøytunnellen. Her tar du opp til venstre der det er skiltet til kanonmuseet. Parkeringsplassen til friområdet er på høyre side rett etter at du har passert bebyggelsen. ring turleder om du ikke finner frem! Øivinn Bruce (tlf. 916 98 650)