Medlemsfest 17. november

Foto: Asbjørn Lie

Praktisk info

Dato: 17.11.23

Tidspunkt: 18:30 - 23:00

Adresse: Tangen videregående skole, Tangen, Kristiansand, Norge

Forening: Blomkålsoppen, Vest-agder sopp- og nyttevekstforening

Region: Agder

Pris fra: Gratis

Ledere

Arrangementet er stengt for påmelding

Sesongavslutning med medlemsfest!

Medlemsfest 17. november på Tangen Videregående skole kl. 18.30 – 23.00

Vi inviterer alle medlemmene til Vest-Agder sopp-og nyttevekstforening til sesongavslutning på Tangen videregående skole! Der har vi tilgang til selskapslokale og kjøkken. Vi lager først litt mat sammen, deretter hygger vi oss med god hjemmelaget mat og noe godt i glasset  i restauranten.  Det blir fotokonkuranse, sopp-og nyttevekst quiz, loddtrekning og masse premier!

Festen er gratis for alle medlemmer av Blomkålsoppen, men husk PÅMELDING! Vi trenger å vite hvor mye råvarer som skal kjøpes inn.

Påmeldingsfrist er tirsdag 14. november kl 15. Meld deg på via nettsiden her -> trykk på knappen nede til venstre og fyll ut skjemaet.

Har du spesielle matbehov trenger vi å få vite det, feks om du har en diett du ikke kan gå utenom, eller er vegetarianer, veganer, har allergier eller intoleranser. Informasjon om dette må sendes på egen epost til bentejansen55@gmail.com innen 14. november!

Vi skal ha fotokonkurranse! Vi har tre tema-kategorier: 1. Nyttevekst 2.Sopp 3.På sopp- eller nytteveksttur

Du kan bidra med ett bilde per kategori (maks 3 tilsammen). Vinnere stemmes frem på festen. Bildene må sendes til leilasberg@mail.com innen 14. november! Vi er i mangel på temabilder for neste års arrangementer, så om vi får bruke bildene dine i annonsering ol. blir vi glade for det (gi oss tilbakemelding)! 

Om noen som har sopp, nyttevekster eller andre produkter som kan brukes i matlagingen, er dere velkomne til det! Eller noe godt tilbehør/tapas er alltid spennende, som for eksempel salsa, dip, syltetøy, bær etc. Ta kontakt med bentejansen55@gmail.com om det er noe du lurer på i den forbindelse. 

Alle medlemmer er velkomne til å melde seg på, alene eller samlet, som ellers på alle våre arrangementer! Vi er en gjeng sopp- og nyttevekst-gale folk som sammen lager en god fest for å feire alt det smakelige, gøye og underlige naturen har gitt oss ila året som er gått! 

Vi ses! 

Hilsen styret og hjelpegruppa! 

Oppmøtedetaljer

Ring Benthe på tlf 99695642 om du ikke finner frem